duminică, 7 iunie 2009


a treia iesire a campaniei RESPIRA VERDE va fi sambata 13.06.2009 la balastiera micalaca pe drum tot inainte ,vor fi amplasate sageti pt ghidare mai exacta, va asteptam

7 comentarii:

  1. Voi adunaţi gunoaie?
    Sintagma "Respiră verde" e aiurea... e forţată rău. Ce-aţi vrea, să respirăm vapori verzi de chimicale?
    Io vreau să respir aer curat, nu verde.
    Acu' combateţi-mă elegant :) Ziceţi-mi de Evropa şi de din astea...

    RăspundețiȘtergere
  2. mai nimeni nu te forteaza sa respiri daca nu vrei, ramane la alegerea ta daca respiri verde sau nu, daca vrei sa respiri te astept si pe tine sambata.

    RăspundețiȘtergere
  3. domnule boschetar, in primul rand esti un dobitoc din moment ce te iei de sintagma "Respira verde"- nu asta e important. important e ce fac tinerii aia. in loc sa stea acas' sambata sa bea o bere, doua, si sa infulece ceafa de porc (fara sa fac aluzie la propria ta persoana), au ales sa faca macar ceva constructiv. dar tu, pui de roman cretin, ca un "filozof" ce esti, te-ai gasit sa faci comentarii tampite.

    RăspundețiȘtergere
  4. asadar maine orele 11:00 am, balastiera micalaca, pe malul muresului,continua actiunea Respira Verde,doritorii sunt asteptati acolo,veti primi manusi saci.Alaturati-va,nu pe noi ne ajutati ajutai natura!!!
    Am dori sa multumim, Selgros Romania,domnului director,agentiei Protectia Mediului Arad doamnei director Dana Danoiu si tuturor celorlalti care sprijina natura!!! Big UPS!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. aaaa.era sa uit dupa actiune va invitam pe lacul Ghioroc,insula de pe lac ,la The Warmup incepand cu orele 18:00,intrare 10 ron.Be there!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu o sa viiinnnnnnn...am examen dimineata dar incerc sa ajung dupa..felicitari pt initiativa...

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte dezamagiti dupa actiunea de ieri,au fost prezenti in jur de 15 oameni,ne asteptam la mai multa lume,sacii pe care i-am primit nu cred ca erau destinati pt colectare de deseuri pet-uri,erau saci menajeri care se rup foarte usor,manusile iarasi,manusi de vopsit parul ,cei de la polaris au raspuns greu trimitand doar o masina acolo pt a colecta sacii adunati,nu stiu ce sa zic ,se pare ca doar campaniile promovate de autoritatiile locale au succes si sprijin atat din pct de vedere material(saci ok si manusi ok ),cat si fizic(oameni,voluntari)iar cele organizate de niste simpli cetateni sunt luate in deradere.fuck it !!!

    RăspundețiȘtergere