vineri, 26 iunie 2009

chef dupa ecologizare




in data de 18.07.2009 dupa iesirea de pe malul muresului(balastiera micalaca) care va fi dimineata la ora 11:00,(debarasarea spatiului verde de gunoi).


si seara in localitatea Sambateni de la ora 20:00 se va intampla un" CHEF " sub emblema "RESPIRA VERDE", cu dj invitati: bread and butter funk/ broken beat/hip hop (AR) , dj deevision dnb/electronica/house (TM), dj ElemenTrix dubstep /jungle (AR) , dj chw_me electronica/breakbeat/dnb(AR), dj automakeet breaks&hip-hop (TM) si
mai sunt , dj skb reggae/ chill dnb(AR-TM) , Colin Klix 2step-garage/breaks(TM)

locatia chefului va fi in padure in apropierea Muresului , cum iesi de pe DN7 spre balastiera Sambateni. loc de campare cu cort, balta , si mult spatiu.
va fi transport de la statia de tramvai Sambateni pana la party asigurat( la fiecare tramvai) tramvaiul nr.11 din statia (gara -ora :17:50 : 19:55 si 23:35) spre sambateni


donatie pt campanie 10 lei

2 comentarii:

  1. party party!!!dar prima data daca tot veniti la party va rugam frumos sa va alaturati noua si sa continuam sa ajutam natura pe data de 18 iulie acelasi loc(balastiera micalaca)mai multi oameni de data aceasta(asa speram)!!!

    RăspundețiȘtergere