marți, 16 iunie 2009

Sa incep cu un intro mai optimist cum ar fi: a 3 a campanie a fost un succes in privinta vremii si cred ca si spiritual, si cam atat de bine .Acum sa va spun de fapt cele intamplate :au fost cam 15- 20 de voluntari si asta cu tot cu organizatorii si am cules in jur de 500 de saci de gunoi si 50-51 de cauciucuri de masini mari.
Organizarea strategic vorbind a fost buna, cat despre ajutorul din partea autoritatilor.... jalnic, zeci de telefoane ,drumuri de umblat si mult stres si tot nu ajunge pt a sensibiliza acei oameni care au o vorba : "NOI SUSTINEM NATURA SI O AJUTAM DIN SUFLET" .nu dau nume sau detalii privitoare la acei oameni. Doar spun ca sunt o mana de oameni care vor sa faca ceva bun pentru ROMANIA, dar care se lovesc de birocratia, haosul,nesimtirea,minciuna si multe alte obstacole in drumul lor catre o ROMANIE MAI VERDE.
Sincer sa fiu m-a uimit numarul mic de voluntari, pentru ca multi promit si putini fac (exact ca si in campanile politice), oricum sunt increzator si "RESPIRA VERDE ROMANE"


ORGANIZATOR:
DOC(B.Eugen)
TEL:0749776829

4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. a,nu cumva nevastuica e .....? te las sa te gandesti? si nu fi prost si indisciplinat pe blogul asta ca nu e politicos. si te intreb:te las sa te gandesti?

    RăspundețiȘtergere
  3. doc, suna ca esti destul de demoralizat, sau mai mult dezamagit..? da' chiar e laudabil ce faceti si sper sa nu va opriti, ca stii vba aia "c-o floare nu se face primavara". am ajuns si eu la o adunata cu voi in a doua iesire si-mi pare tare rau ca n-am reusit sa vin si la asta. oricum, don't stop ca pana la urma tot iese ceva. ziceti-ne cand o aveti planificata pe urmatoarea.
    bravo!

    RăspundețiȘtergere