marți, 15 iunie 2010

Marsul biciclistilor Expo-Trans-Arad




Dupa cum stiati din precedenta postare, a mai rulat o pagina de dosar pentru cererea pistelor de biciclete in ARAD. In data de 12.06.'10 s-a organizat un mars cu bicicleta pe traseul Casa Sindicatelor-ExpoAR, cu speranta ca si la noi in municipiu se misca ceva la capitolul "VREM PISTE PENTRU BICICLETA". Pe la ora 14 ne-am adunat in jur de 100 de biciclisti ,urmand traseul pana la expo unde a avut loc a 10-a editie a targului TRANS-AR, in care si noi cei ce reprezentam bicicletele am avut un stand, ce instiinta beneficile mersului pe bicicleta,trasee din "Lunca Muresului" ,expozitie foto de la "Marsul biciclistilor din 8 mai" , expozitie de biciclete. Si de impact major a fost colectia (MEGACOLECTIA) personala a UNUI OM DE VALOARE: TEODOR PUTERITY ,fost ciclist de talie mondiala ce detine si astazi recordul orar pe velodrom inca din 1970. Ne-a onorat cu prezenta , depanand amintiri si intamplari din viata de ciclist ce A DUS PE CELE MAI INALTE CULMI CICLISMUL DIN ROMANIA.
Pe mine unul m-a impresionat foarte mult colectia de insigne si medalii ce le-a strans pe parcursul vietii si cu cata dragoste vorbea despre bicicleta si daruirile ei.
Si ce ma dezgusta este ca O ASEMENEA VALOARE NATIONALA ,O STEA CE STRALUCESTE PESTE HOTARE se lasa la voia intamplarii si nu se pune la loc de cinste unde ii este locul...
Asta e ROMANIA in care traiesc, unde se promoveaza non-valorile, unde adevarata valoare se da la o parte ,unde sportul nu isi mai are locul in societate ,unde arta nu mai e apreciata, unde STRIGAM SI NU SE AUDE, unde ,UNDE NE-E TARA?
Asa dupa un gust amar lasat de acei ce se cred mari atragatori de investitii si cred ca stiti la cine ma refer. Acum vreau sa trec la bucurie, la bucuria ca am cunoscut un OM VALOROS(TEODOR PUTERITY) , UN OM PE CARE IL APRECIEZ PENTRU CE A FACUT PENTRU ARAD SI PENTRU ROMANIA!!!
Pe final vreau sa postez si ceva fotografii cu o mica particica din ce a fost la eveniment....
si pan' la urmatoarea actiune fie ea ecologica sau de bun simt, nu uita sa RESPIRI VERDE ROMANE!!!

2 comentarii:

  1. Salut!Am si eu o rugaminte,daca se poate dati de stire inainte de petrecerea unei actiuni sau eveniment la care participati,Ok?As putea mobiliza si eu cateva persoane si cu cat ne solidarizam mai multi cu atat mai bine.Multe "succesuri":) vorba cuiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult Romeo, Romeo!! Dar daca urmaresti blogul vezi si tu ca tot timpul se posteaza inainte de actiune. tine-ti capul sus si ne vedem la urmatoarele actiuni VERZIIIIIIII!!!!

    RăspundețiȘtergere