luni, 14 martie 2011

IMPADURIREEEEEEE!!!

Salutare partizani ai naturii !
Haideti sa va spun cum vor decurge lucrurile in data de 26.03.'11, pentru ca sunteti tot mai multi si tot mai interesati de a intinde o mana prietenoasa NATURII. Proiectul cu numele de "SAPTAMANA PAMANUTLUI ", gazduieste si actiunea la care vom participa NOI TOTI , adica IMPADURIREA . RESPIRA VERDE se implica in acest proiect pentru a milita impotriva indiferentei, cot la cot cu toate organizatiile implicate .
Cum facem sa ne vedem si cum ne intalnim ? Ei bine, Sambata ,in 26 martie, ne adunam langa Cimitirul Pomenirea , de pe Calea Bodrogului nr 1, cine are bicicleta la ora 10,30 si cine nu are bicicleta va veni la ora 10,50 la sediul "Lunca Muresului ", in padurea Ceala. Dar daca se afla printre voi cineva ce nu are nici un mijloc de transport sa ajunga in Lunca , sa ma contacteze prin mail docccp@yahoo.com sau la telefon 0749.776.829 . De altfel si acei ce au un mijloc de transport si pot sa ajute , i-as ruga sa anunte la contactele de mai sus ( Doc- B. Eugen ). E ok sa ma anuntati daca aveti sau nu cu ce veni , pentru ca daca sunt mai multi de 20 de voluntai care nu au cu ce veni , vom incerca sa punem la dispozitie un autocar care va pleca din Autogara Noua ( pe Lacului , langa OMV ) la ora 10,30. Cam atat cu informatiile astea cu ore si date . Iar restul e pura actiune de "guerilla" .
Cand ajungem cu totii in Lunca , una din actiuni va fi plantarea de copaci alaturi de voluntarii "Lunca Muresului " si de domnul Ovidiu Pirv, fost Director "Parcul Lunca Muresului" , care de altfel ne-a si specificat zonele in care trebuie actionat cu "guerilla" . Vor fi 3 locatii in padure unde vom planta 1000 puieti de stejar (Quercus robur) .
Puietii de stejar sunt pusi la dispozitie de catre Ocolul Silvic prin domnul Iuliu Moldovan, iar ustensilele (cazmale, manusi,apa...) de catre Gospodaria Comunala Arad si de Pompierii SUJ Arad
Daca aveti nelamuriri contactati-ma fara nici o jena.

"SAPTAMANA PAMANTULUI" este un proiect initiat de Consiliul Local Civic in care ne-am angrenat NOI TOTI.


Iar daca doriti mai multe informatii despre proiectul SAPTAMANA PAMANTULUI si programul pe zile 20-27 martie , vizitati: http://www.clcarad.ro/ sau www.campusarad.ro


Pana cand ne vedem si auzim, nu uita RESPIRA VERDE !
http://www.respira-verde.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu