miercuri, 1 decembrie 2010

SA FIM MAI BUNI!!!

"" Organizatia studentilor Universitatii de Vest Vasile Goldis organizeaza Luni, 6 Decembrie 2010, intre orele 10-12, o actiune de voluntariat care vine sa aduca un zambet si o raza de speranta pentru unii dintre cei mai nevoiasi copii, cei cu deficiente de vedere, care invata la Centrul din Arad, de pe Strada Ghica-Voda Nr. 4-10. Campania de colectare a jucariilor, hainelor si a altor bunuri se va desfasura intre zile de Luni 29 N...oiembrie si Sambata 4 Decembrie. Orice ajutor este binevenit si oricine vrea sa faca o diferenta, poate face o donatie, oricat de mica. Sunt invitati sa participe, astfel, nu doar studentii UVVG. Probabil acum e cel mai potrivit moment de a ne „debarasa” de jucarii de plus si orice fel de articole vestimentare pe care nu o sa le mai folosim vreodata – ele vor ajunge cu siguranta acolo unde este cea mai mare nevoie de ele. Aceasta campanie nu implica costuri financiare si este facuta pe baza de voluntariat. Pe langa "cadourile" oferite vom avea in vedere stabilirea unui dialog cu conducerea centrului si vom incerca sa gasim solutii pentru o integrare cat mai buna a copiilor in societate. Sunt 288 de copii acolo ! Implica-te acum ! Luni, 29 Noiembrie vor fi amplasate cutii pentru donatii la administratia Campusului Universitar Nou (Padurii colt cu Rebreanu) si la Panoramic Gym.""

campusarad.ro


RESPIRA VERDE SE IMPLICA,
asa ca hai si tu cu ce poti si ofera copiilor o bucurie!!!! daca esti dispus sa ajuti si vrei sa ajuti, ai contactele mele: id docccp, mail docccp@yahoo.com , tel 0749776829. pana ne revedem RESPIRA VERDE ROMANE!!!!

4 comentarii:

  1. eu as vrea sa fiu voluntar sa stau cu copii astia... nu numai sa donez, doneaza oricine orice, si oricum donezi ce nu-ti trebuie, ceea ce e o porcarie, dar daca altfel nu se poate, daca nu exista empatie, ne bucuram cum putem si de ce avem si primim, corecT? de ce ne mintim singuri? eu as vrea sa si stau cu copiii astia, sa fac munca de voluntariat cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spui tu ceva acolo si vreau sa iti dau credit, defapt chiar trebuie sa iti dau dreptate pentru ca asa e, dar nu sunt multi ca tine dispusi sa stea cu copii mai mult timp, te apreciez pentru asemenea dorinta.Eu ce pot face,e sa incerc sa pun la cale cu colaboratorii o asemenea operatiune. :):),

    si despre mine marturisesc ca daca stau mult cu copii ma ia plansu, asta nu ca sunt copii cu dificultati sau nu stiu ce probleme, ci orice copil ,pentru ca ma atasez emotional si asta ma baga in sperieti:):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. 0724 - 469978 - spune-mi cand si unde, daca ai vorbit cu careva pentru voluntariat si eu vin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Adauga acest id: campusarad si vedem cum putem colabora... o sa iti povestesc cum a decurs actiunea si sper sa-ti dai seama ca nu e chiar o "porcarie" faptul ca am reusit sa imbracam si sa incaltam sute de copii. Si cand putem si revenim la ei... :)

    RăspundețiȘtergere