luni, 17 mai 2010

ADUNATA+PAINTBALL

Ei, ei ce vreme!!!! Actiunea de ecologizare va fi amanata daca maine la ora intalniri va ploua. Dar paintball-u se va tine indiferent de vreme ,asta pentru mai multa senzatie .

Dupa cum stiti linia de plutire este tot mai groasa in randul gunoiului, asa ca organizam o "ieseala" la recolta de primavara-vara a gunoiului ce nu ne mai lasa locului nici sa RESPIRAM VERDE.


In data de 22.05.2010(SAMBATA) la ora 12:00 ne unim puterile pentru a avea un succes in fata peturilor nimicitoare ce se intind de-a lungul Muresului. Locatia este cunoscuta pentru partizanii "RESPIRA VERDE", dar tin sa o repet si pentru cei ce nu au mai fost si vor sa se alature echipei. Deci cum spuneam locatia este in zona 700 Micalaca, intre podul feroviar (rosu) si balastiera Micalaca peste dig.( pe maine sper sa pot posta si un filmulet cu locatia pentru mai multa precizie, am filmat ceva dar nu se aude din cauza vantului, revin maine :))).


Dupa ce terminam zona de curatat ne intindem la un "trip" ce creste adrenalina in sange, PAINTBALL , terenul este situat chiar langa zona ce o vom ecologiza , deci cei doritori de senzatii tari sunt asteptati. (bilele se vor procura din bani proprii)


La eologizare cat si la paintball poate participa oricine indiferent ca ne cunoastem sau nu, suntem deschisi.


SI UN AFIS CARE VA FI SI PE STRAZILE ORASULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu