sâmbătă, 3 aprilie 2010

IMPLINIM UN AN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


de: Ale(freaky0green)
Implinim un an de activitate in cadrul miscarii de rezistenta impotriva indiferentei si haosului ce ne inconjoara.

"RESPIRA VERDE ROMANE!" multumeste celor ce s-au implicat si au fost alaturi de noi si nu s-au dat in spate, indiferent cat de greu a fost cateodata. Asa ca am reusit sa trecem pragul de un an . Speram in viitorul apropiat reusite mai multe, de acea avem nevoie de sprijin si respect reciproc din partea celor ce se vor implica in APARAREA NATURII.


Cu ocazia impliniri de un an , vom organiza o iesire de ecologizare in locul in care a luat nastere aceasta miscare"respira verde!" , locatia este parcul dintre digul Muresului si linile de tren din zona 700 Micalaca. de ce tot acolo? pentru ca romanul e darnic cu natura si a impanzit cu daruri nefolositoare parcului , asa ca dupa un an de zile ne intoarcem de unde am pornit si o luam de la capat cu colectarea "cadourilor" si duse unde le e locul adica la COSUL DE GUNOI.

data intalniri va fi pe 10 apr (sambata) 2010 la ora 12 (pasunea dintre dig si linile de tren zona 700 micalaca) apoi pe seara tot la aceiasi data se va tine o mica petrecere pentru sarbatorirea "RESPIRA VERDE!"

2 comentarii: